ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ κ.ΓΕΩΡΓΑΛΗ



                                     

                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                      Αστακός, 3/5/2014



Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι Δημότες θα πρέπει να  ενημερώνονται για τα προγράμματα, τις θέσεις , και τις προτάσεις  των παρατάξεων και αξιολογώντας την ικανότητα και τη γνώση των υποψηφίων, να επιλέγουν μακριά από διλήμματα και συναισθηματισμούς  αυτούς που μπορούν να δώσουν προοπτική για το μέλλον του τόπου τους.


Όταν η  πρόταση για δημόσιο διάλογο από έναν συνυποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος μάλιστα ήρθε ελάχιστες φορές στο Δημαρχείο για να ενημερωθεί για τα προβλήματα του δήμου μας , γίνεται λίγες μέρες προτού  τις εκλογές τότε μάλλον αυτό αποκαλύπτει λόγους επικοινωνιακής τακτικής. Γιατί το πιο πιθανό είναι να εξελιχθεί η ο διάλογος σε βαρετή «κοκορομαχία» με ξύλινη γλώσσα, βαρύγδουπες δηλώσεις, προσωπικές αντιπαραθέσεις και ακραίο λαϊκισμό (στοιχεία που χαρακτηρίζουν   και τον κ.Γαλούνη).  Ο δημότης όμως είναι πλέον υποψιασμένος και αντιλαμβάνεται την προσπάθεια δημιουργίας ανώφελων εντυπώσεων.   

Ο συνδυασμός μας “ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης” με  επικεφαλής  την κ. Ντίνα Σαμαρά έχει έτοιμο το πρόγραμμα του για το Δήμο Ξηρομέρου, και το οποίο θα παρουσιάσει  τις επόμενες ημέρες. Συνεπώς ο κάθε Δημότης του Ξηρομέρου μπορεί να συγκρίνει με τα προγράμματα των άλλων συνδυασμών και με αίσθημα ευθύνης να επιλέξει.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΎ TO ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης".