Η ΑΛΥΖΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΤΙΝΑ ΣΑΜΑΡΑ



                                             
                                                    
                                          
                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                          Aστακός,6/5/2014



Μετά τον Αστακό και η Αλυζία. Πλήθος κόσμου από Κανδήλα, Μύτικα, Βάρνακα, Αρχοντοχώρι και Παναγούλα συγκεντρώθηκαν για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού το “ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ- Επιλογή ευθύνης” χτες το βράδυ στην Κανδήλα.

«Η ΑΛΥΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ|»  είπε η Ντίνα Σαμαρά και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Την υποψήφια Δήμαρχο Ξηρομέρου προλόγισε η δημοσιογράφος  κ. Νανά Θεοδωροπούλου. Στην ομιλία της η Ντίνα Σαμαρά  αφού απαρίθμησε μια σειρά από σημαντικά έργα που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί από την παρούσα Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου για την Δημοτική Ενότητα Αλυζίας έδωσε τους στόχους του συνδυασμού της για την νέα πενταετία.

« ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» ανέφερε η κ.Ντίνα Σαμαρά και έφερε σαν παράδειγμα το σκάνδαλο με την είσπραξη των Δημοτικών τελών στον πρώην Δήμο Αλυζίας.

«ΑΠΟΨΕ Η ΑΛΥΖΙΑ ΜΙΛΗΣΕ, Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ» με τα δύο αυτά συνθήματα έκλεισε την ομιλία της η Υποψήφια Δήμαρχος Ξηρομέρου μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης”