ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΝΤΑΖΗ.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                           21/4/2014

Eίναι  φανερό ότι ο συνδυασμός του κ.Γαλούνη βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Βλέποντας ότι χάνει παντού, σε όλο το Ξηρόμερο, αποφάσισε να παίξει το τελευταίο χαρτί του και φυσικά να το κάψει. Μη έχοντας να εκφέρει πολιτική σκέψη, ιδέες και επιχειρήματα στην  προεκλογική αντιπαράθεση κατέφυγε στο πεδίο του πιο ακραίου λαϊκισμού. Το ρόλο αυτό ανέλαβε ένα από τα «πρωτοπαλίκαρα» του «καπετάνιου» Γαλούνη ο κ.Απόστολος  Πανταζής. Με μια πρωτοφανή, για τις ιδέες που εκφράζει , ανακοίνωση ο κ.Πανταζης , αφού μας αυτοσυστήνεται ότι είναι βέρος Ξηρομερίτης…. Θέτει καταρχήν  θέμα καταγωγής…!!!! .
 Δηλαδή για να προσφέρεις στον τόπο που ζείς και εργάζεσαι θα πρέπει ο παππούς σου και ο προπάππος σου να έχει καταγωγή από εκεί!!!  Με την ίδια λογική ο κ.Στάικος ( με καταγωγή από την Καλαμάτα) δεν θα έπρεπε να εκλεγεί Δήμαρχος, ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος ( με καταγωγή από την Πάτρα) δεν θα έπρεπε να έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο  της Αθήνας..!! Και θα μπορούσαμε να αναφέρουμε δεκάδες παραδείγματα από όλη την Ελλάδα.
 Χρησιμοποιεί μάλιστα  ο κ. Απόστολος Πανταζής και ακραίες εκφράσεις  όπως « αίμα Ξηρομερίτικο»    θυμίζοντας ανακοινώσεις μίσους άλλων εποχών . Πλέον το πράγμα ξεφεύγει από τα όρια της φαιδρότητας και γίνεται επικίνδυνο. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ  ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ   ΤΩΝ  ΑΛΛΩΝ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ, τον κ.Γεωργαλή, τον κ. Βότση και  τον κ.Κατσιπάνο να καταδικάσουν τις σχεδόν ρατσιστικές απόψεις του κ.Πανταζη.
Επί της ουσίας τώρα, νομίζουμε κ.Πανταζή ότι η κ. Ντίνα  Σαμαρά τα τελευταία χρόνια είναι   πολύ περισσότερο στο Ξηρόμερο από εσάς αλλά και από τον καπετάνιο σας Γαλούνη ο οποίος εδώ και μια εικοσαετία είναι μόνιμος κάτοικος Αγρινίου.
Τελικά για έναν αρχηγό τι μετράει  ο πρότερος έντιμος βίος ή η καταγωγή του ;
Όσο αναφορά τους «γυρολόγους» όπως χαρακτηρίζετε  κάποιους από τους  πιο αξιόλογους   ανθρώπους και επιστήμονες αυτή την στιγμή στην κοινωνία του Ξηρομέρου     μάλλον πολύ θα θέλατε  να τους πείσετε να έρθουν στον συνδυασμό που επιλέξατε αλλά δεν τα καταφέρατε και σας πονάει αυτό. Και αν ψάχνετε για γυρολόγους κοιτάξτε τον συνδυασμό σας που απαρτίζεται  κατ’εξοχήν από τέτοιους. Οι πολίτες του Ξηρομέρου όμως τους ξέρουν και θα τους καταψηφίσουν.
Σχετικά  τώρα με τις απειλές που λέτε ότι δεχθήκατε μάλλον αυτές είναι αποκυήματα της φαντασίας σας και τα αναφέρετε μόνο και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού. Γνωρίζουν όλοι οι δημότες ότι η κ.Ντίνα Σαμαρά  έχει βοηθήσει και έχει άριστες σχέσεις με όλους τους συλλόγους του Δήμου, αθλητικούς και πολιτιστικούς. Και κάτι ακόμη κ.Πανταζη. Πριν λίγο καιρό η οικογένειά  σας ευγνωμονούσε την οικογένεια Σαμαρά, ενώ όλοι γνωρίζουν τι είχε ψηφίσει ο αρχηγός του συνδυασμού σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αλλά όπως λέει και ο λαός μας Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.  
Τέλος , ναι το Ξηρόμερο χρειάζεται ανθρώπους με όνειρα . Αλλά ο αρχηγός σας τόσα χρόνια έχει αποδείξει ότι το μόνο όνειρο του είναι η προσωπική του αποκατάσταση. Όσο για εσάς ,γενναται  ένα εύλογο ερώτημα για την σκοπιμότητα της συμμαχίας σας ..και ο νοών νοείτω .
Οι Ξηρομερίτες και οι Ξηρομερίτισσες γνωρίζουν ποιος τόσα χρόνια τσαλαπάτησε τα όνειρα τους. Γνωρίζουν τον αυταρχισμό και τον κομματισμό μιας εξουσίας  που τελευταία επιλογή της ήταν ο πολίτης. Γι αυτό στις επόμενες εκλογές θα επιλέξουν με αίσθημα ευθύνης την Ντίνα Σαμαρά και τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης»
  Επίσης στην αναφορά του κ. Πανταζή  «συνδυασμός που δεν ηγείται και δεν αποτελείται από Ξηρομερίτες δεν χρειάζεται να γίνεται λόγος καν.» απαντάμε  όλα εμείς τα στελέχη του συνδυασμού μας ότι μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε που έχουμε γεννηθεί και ήρθε να μας πληροφορήσει ο «μόνιμος»  κάτοικος Αστακού κ. Πανταζής  ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “TO  ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ- Επιλογή ευθύνης”