Με δημοσιογραφικές φωτοβολίδες κατά παραγγελία δεν θα πείσετε τους δημότες του Ξηρομέρου.

   

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       
Δυστυχώς τα παπαγαλάκια της στρατευμένης δημοσιογραφίας ξαναχτύπησαν και πάλι. Με ένα κατάπτυστο δημοσίευμα γεμάτο ανακρίβειες, το Agrinio press   προσπαθεί να διαμορφώσει κλίμα εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου και υπέρ ενός υποψήφιου, εν προκειμένου εδώ του κ. Ε.Γαλούνη. Άξιος ο μισθός σας, αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα καταφέρετε τίποτα. 

Το ποιός συνδυασμός  «αιμορραγεί» το γνωρίζουν καλύτερα οι Ξηρομερίτες και οι Ξηρομερίτισσες, αφού διαβάζουν σε σχεδόν καθημερινή βάση τις ανακοινώσεις του συνδυασμού ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ –ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ στο διαδίκτυο, όπου νέοι άνθρωποι, επιστήμονες ( Γ. Τριανταφυλλάκης) δηλώνουν ότι είναι στο πλευρό της κ.Ντίνας Σαμαρά. Επιπλέον  μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων και στελεχών που στις προηγούμενες εκλογές είχαν θέσει υποψηφιότητα με τον κ.Γιάννη Λύτρα ήταν δηλαδή στον ίδιο συνδυασμό με τον κ.Γαλούνη  και του γύρισαν ουσιαστικά την πλάτη κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό της Κ.Ντίνας Σαμαρά. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά. Κώστας Μπαμπούρης, Ανδρέας Λυγκώνης, Βασίλης Ζαμπέλης, Στάθης Παλιογιάννης, και πολλοί άλλοι στα τοπικά συμβούλια. 
Όσο για τα «μεγάλα» δήθεν ονόματα που αναφέρει το δημοσίευμα ότι έφυγαν από το συνδυασμό της κ. Ντίνας Σαμαρά έχουμε να δηλώσουμε ότι για μερικούς από αυτούς οι  πραγματικοί λόγοι που δεν συνεχίζουν  θα δοθούν κάποια στιγμή στην δημοσιότητα, υπάρχουν τα ντοκουμέντα,  και  τότε να δούμε «Πόσα  απίδια πιάνει ο σάκος». Αν και ο κόσμος νομίζουμε ότι  γνωρίζει, αφού η πιάτσα βοά.  Για μερικούς άλλους δεν υπήρξε επαφή και πρόταση για συνεργασία με τον συνδυασμό μας, διότι πολύ απλά δεν τους θέλουμε…..
Τέλος, τα δημοσιογραφικά δαιμόνια του   Agrinio press  ανακάλυψαν και κάποια ονόματα από το παρελθόν τα έβαλαν στο κείμενο μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο κόσμος γνωρίζει ότι οι κύριοι αυτοί ήταν κάποτε στον συνδυασμό του Πυθαγόρα Σαμαρά και έχουν φύγει εδώ και πολλά χρόνια.
Κύριοι.
Με δημοσιογραφικές φωτοβολίδες κατά παραγγελία δεν θα πείσετε τους δημότες του Ξηρομέρου. Είστε σε κατάσταση πανικού και το δημοσίευμα αυτό το επιβεβαιώνει απόλυτα. Στις 18 Μαΐου οι πολίτες του Ξηρομέρου θα επιλέξουν με ευθύνη τον συνδυασμό που θα αλλάξει τον τόπο μας, και αυτος δεν είναι άλλος από το ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ με υποψήφια Δήμαρχο την  κ.Ντίνα Σαμαρά. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ- ΕΠΙΛΟΓΗ  ΕΥΘΥΝΗΣ»